Arrangementen aan boord van de Magic - Magic Sailing, America's Cup experience

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Arrangementen

De Magic is te huur en inzetbaar op verschillende en uiteenlopende mogelijkheden. Bijvoorbeeld op basis van zelfverzorging of juist volledig voorzien van catering (binnen de mogelijkheden van het schip en de weersomstandigheden). U kunt de Magic een hele dag huren of meerdere dagen of juist een dagdeel of zomaar een paar uur. Daardoor is het niet mogelijk standaardprijzen te noemen. Graag maken wij voor u een offerte op maat. Om u toch een richtprijs te geven: een dag zeilen met de Magic op het Haringvliet kost ca. € 1.000,-.

Bij de scheepshuur is altijd inbegrepen: BTW, bemanning en het gebruik van een veiligheidsuitrusting. Aanbevolen kleding: sport- of bootschoenen, makkelijk zittende en warme kleding.

Ook een uitbreiding van de arrangementen is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een heerlijke BBQ aan het einde van een inspannende dag. Al dan niet met versgerookte vis. Op onze eigen, unieke locatie is heel veel mogelijk.

Voor meerdaagse tochten, het bijwonen van evenementen of andere vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Zeilgebied

De thuisbasis van de Magic is Willemstad, Noord-Brabant. In principe vinden alle afvaarten plaats vanaf de thuishaven en zal er gezeild worden op het Haringvliet en het Hollands Diep. Het minimaal aantal personen bij deze tochten is 4 en maximaal 12 personen.
Ook is het mogelijk om via Stellendam op de Noordzee te zeilen. Dan is het maximum aantal personen 10.
Uiteraard is het ook mogelijk om vanaf een andere haven te vertrekken. Neem hiervoor contact met ons op.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu