De Magic is uitstekend geschikt voor teambuilding - Magic Sailing, America's Cup experience

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Teambuilding / grotere groepen

Het is nu ook mogelijk om met grotere groepen mee te zeilen met de Magic, denk bijvoorbeeld aan teambuilding.

Door de inzet van de andere schepen uit onze vloot kunnen ook grotere groepen bij ons terecht voor het America's Cup gevoel. De hele groep kan bijvoorbeeld vertoeven aan boord van Zeilschip Spartivento, waar hapjes en drankjes te verkrijgen zijn en eventueel zelfs presentaties gegeven kunnen worden.
Twaalf personen uit de groep stappen samen met de bemanning aan boord van de Magic en halen door ultieme samenwerking het beste uit het schip. Iedere positie op het schip is belangrijk, iedere positie heeft met een andere te maken. Daarom is optimale samenwerking van groot belang.
Dan worden zes personen opgehaald vanaf de Spartivento en met onze RIB met een snelheid van ca. 75 km/u naar de Magic gebracht voor de 1e ploegwissel. De overgebleven zes personen aan boord van de Magic delen hun kennis met de nieuwe ploeg. Zo worden samenwerking en communicatie op een sportieve manier gestimuleerd.

Door de roulatie die op deze manier onstaat, wordt ook een gemoedelijke sfeer gecreƫerd en komt iedereen met elkaar in aanraking.

Voor meer informatie of andere wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu